O nama

O autoru

Dejan Bogunović

Ova web galerija je plod rada hrvatskog slikara Dejana Bogunovića. Slikarstvom kao osnovnim umjetničkim izričajem bavi se od 1999. godine I u svojoj karijeri naslikao je preko dvije tisuće djela.
Mnoge od tih slika krase zidove raznih javnih institucija, kao i čitavom nizu eminentnih poslovnih institucija, hotela, restorana, te ostalih poslovnih i turističkih objekata širom lijepe naše.
Još je veći broj onih koji njegove slike imaju u svojim domovima.
Razlog zašto je tomu tako krije se u originalnosti i prepoznatljivom stilu njegovih slika, te njegovom razvijenom I istančanom osjećaju za estetiku. Dosada je organizirao dvadesetak samostalnih i nekoliko skupnih izložbi slika. Živi i radi u Osijeku.

O slikama

Slike koje su izložene u našoj web galeriji su originali! Postoji mogućnost da su neke slike određena varijacija na temu (kao primjerice slika “Brezov šumarak” – u više boja), no svaka od njih je posebno izrađena, a tematika se ponavlja isključivo zbog interesa autora za neke određene teme i motive. Slike su izrađene kvalitetnom slikarskom akrilnom bojom na dasci, a neke su kombinacija akrila sa temperom, akrila sa sprejem ili akrila i grafike. Trajnost slika je zagarantirana, kao i kvaliteta korištenog materijala. Važno je naglasiti da se sve slike prodaju uokvirene! Za više informacija, obratite nam se e-mailom na: dejan_bogunovic@hotmail.com ili telefonom na: (+385) 091 55 22 382